dilluns, 30 de maig del 2011

GRAN jornada: Gràcies Fem Scrap

Ahir vaig passar un dia genial. Vaig quedar mooooolt contenta de l'organització i del contingut de l'edició de FEM SCRAP III. Havia vist el blog i segueixo els projectes de més d'una de les seves "activistes" (je, je), però la jornada que vam passar ahir a l'Esplai La Florida de l'Hospitalet va ser increïble. Tallers de tot tipus i colors en un espai magnífic (ideal per a un esdeveniment com aquest!), després el dinar i a la tarda: xerrada sobre opinions, participació, projectes....i per acabar: jocs participatius i sorteig. Què més es pot demanar? Crec que res (bé, que la sort m'hagués acompanyat en el sorteig però això ja és massa!!!).

Deixo unes imatges com a record de la jornada, una jornada per recordar!

Primer collage, amb tot el creat ahir i amb les cosetes que ens van regalar, el segon, el Pop-Up CD que avui he pogut acabar.



3 comentaris:

  1. Hola! genial que t'ho passesis tant bé!!! Per cert el pop up perfecte... pero per fora també s'ha de folrar, jajajaj!!!
    Petonasos i fins la propera!
    Miriam

    ResponElimina
  2. Gràcies Míriam, El folraré abans de donar-li al meu company...serà una sorpresa i pensarà que és un CD i prou!! Jijiji...

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per participar! I per la teva crònica! M'alegro de que t'ho passessis bé.

    petonets,

    ResponElimina

LinkWithin

Potser també t'interessarà...

Relacionats