diumenge, 5 de juny del 2011

Taller Scrap amb tela...genial!!!

Ahir vaig descobrir en directe una nova forma de fer SCRAP...afegir tela i jugar amb el teixit als àlbums i creacions que vaig fent.

Vaig anar a Natural Scrap a Castellar del Vallès, on l'Eulàlia va fer un taller sobre el tema. 
I el millor de tot, la meva estimada màquina de cosir que sens dubte ha estat un molt bon regal, podrà començar a donar-me més opcions de creació dins de l'Scrap...
Vam estar tot el matí fent un àlbum xulíssim!!!

En deixo unes mostres i aprofito per agrair a l'Eulàlia i a la Mònica de NS la seva ajuda i paciència!!


3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Marta! vareu ser unes super alumnes que veu agafar el domini de la maquina amb un tres i no res!! per mi va estar un mati força divertit...jejejje i amb llamps i trons encara s'estava mes be cosint a maquina ;)espero veure les teves creacions ;) una cosa....recordes que tenia que escurçar un pantaló per el vespre ¿? pues tan crear al mati.....amb el que vaig tallar al pantalo (com soc petita tallo sempre uns 15 cm) i un retallet que tenia de un altre roba em vaig fer un bolso .....que vaig estrenar a la tarda....jjajjaja 15 minuts 1 bolso...tu practica força que s'et dona molt be i veuras la de coses que es poden fer.
    Jeejje i ja vas veure que tambe es pot fer mitja amb escuradents....jijiji com per fer una bufanda :S. Petons!

    ResponElimina
  3. Hola Marta,estamos encantadas por haberte conocido , y contentas y de que disfrutaras con el taller. La verdad el álbum quedó genial. Un abrazo.

    ResponElimina

LinkWithin

Potser també t'interessarà...

Relacionats